DAPATKAN HARAKAH TERKINI - SHAMSUDIN HJ KAMIT PDF Cetak E-mail
  
Khamis, 25 Mac 2010 20:47

CHABAU 25 MAC -  HARAKAH Keluaran  Jumaat telah ada di pasaran. Saudara Shamsudin Hj Kamit yang juga pengedar HARAKAH di Cawangan Chabau dan Sempang Bekoh memberitahu penulis,Harakah pada kali ini sarat dengan isu-isu semasa terkini antaranya berita-berita dari parlimen.

"PINDA RUKUN NEGARA " itulah antara tajuk muka depan  Harakah keluaran terbaru . Anda yang dahagakan maklumat boleh mendapatkannya melalui pengedar Harakah Saudara Shamsudin Hj Kamit.

Shamsudin Hj Kamit yang juga AJK PAS Cawangan Chabau telah mengedar akhbar rasmi PAS ini sejak tahun 2000 yang lalu. Dengan kegigihannya mengedar akhbar Harakah ini,ahli PAS di kedua-dua kampung ini mendapat maklumat yang  terkini.

Anda yang belum lagi membaca Harakah  sila dapatkan dengan segera akhbar kesayangan anda itu di tempat-tempat yang dtetapkan atau hubungi saudara Shamsudi sebelum kehabisan stok

 

Pengunjung Sejak 2009

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday9
mod_vvisit_counterYesterday1142
mod_vvisit_counterThis week5408
mod_vvisit_counterLast week11361
mod_vvisit_counterThis month32178
mod_vvisit_counterLast month24765
mod_vvisit_counterAll2307140

Online (20 minutes ago): 22
Your IP: 54.161.45.156
,
Now is: 2018-04-26 00:09

Info PAS Chabau

IKLAN PAS CAWANGAN CHABAU
Korban Kelompok Pas Chabau 2016
GAMBAR HAIWAN KORBAN | RUKUN SEMBELIHAN
Mereka yang ingin menunaikan ibadat korban untuk tahun ini boleh menghubungi Tuan Hj Nordin di Talian 0126270843
korban kelompok tahun ini RM600 satu bahagian.

MADU LEBAH TUALANG ASLI

madu lebah asli

Dapatkan madu lebah tualang asli pada harga yang sangat istimewa. Hubungi 0104373706 untuk dapatkan maklumat lanjut.

video hari iniGet the Flash Player to see this player.

PAS CHABAU MAJU !

Maklumat PAS Cawangan Chabau

1. Pusat Asuhan Tunas Islam (Pasti Assyakirin Chabau) ingin membina bangunan tambahan untuk murid-murid 4 tahun untuk sesi 2015. Oleh yang demikian anda yang ingin menyumbang boleh memberi sumbangan melalui guru pasti,setiausaha atau pengerusi Pasti Tuan Haji Shamsudin. Semoga sumbangan anda diberkati Allah.

2. Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI Assyakirin Chabau) kini membuka pendaftaran sesi pembelajan 2014 kepada orang ramai untuk anak-anak yang berumur 4,5 dan 6 tahun . Pendaftaran boleh dibuat melalui guru Pasti Puan Rajeah atau setiausaha Pasti. Sila daftar awal kerana tempat adalah terhad.

3. Anda yang dahagakan ilmu agama boleh bersama-sama kami di Pusat tarbiah PAS Caw. Chabau di Sempang Bekoh pada hari-hari kulaih yang ditetapkan. Antara ilmu-ilmu yang  boleh dipelajari iaitu ilmu hadith/AlQuran,Tauhid,fekah,serta tasauf. Jadilah masyarakat yang berpengetahuan dan beramal kerana Allah

 

Dapatkan Maklumat Di Sini 2

LAMAN PILIHAN PASCHABAU.NET

teamdsyifajasin.blogspot.com

PEMIMPIN KAMI

SILA SEMAK DAFTAR PEMILIH ANDA DI SINI

http://daftarj.spr.gov.my/daftarj/


Copyright © 2018 . Hakcipta Terpelihara.
Joomla! ia adalah Perisian Percuma di bawah GNU/GPL License.